Notícies d'actualitat del Departament d'Ensenyament. Generalitat de Catalunya

domingo, 6 de noviembre de 2011

                                                                                                    Dijous, 3 de Novembre de 2011

13a Sessió

Avui hem iniciat la classe d’alfabetització digital amb l’Eduard, parlant sobre el treball  cooperatiu, en el qual tots els membres del grup que realitzen una mateixa tasca estan organitzats per resoldre aquesta de la manera més eficaç possible, a través de la negociació i el diàleg.
A partir d’aquesta petita introducció hem començat a parlar sobre l’entorn Moodle que actualment estem utilitzant com a estudiants, i que l’Eduard ha trobat interessant que comencéssim a provar de treballar com a futurs mestres. Així doncs, cada alumne de la classe ens hem creat un Moodle per aprendre a com introduir-hi diferent informació,  treballs realitzats per nosaltres, per aprendre a com utilitzar el calendari, i en definitiva crear un entorn en el qual ens puguem comunicar i compartir amb la resta de persones que poden entrar al nostre Moodle.
Trobo important afegir que és molt interessant per a nosaltres els alumnes, poder aprendre a treballar amb aquests tipus de formats, ja que, probablement en un futur els utilitzarem per a relacionar-nos amb el nostre entorn educatiu i podrem aportar diverses idees i activitats a aquest.

No hay comentarios:

Publicar un comentario