Notícies d'actualitat del Departament d'Ensenyament. Generalitat de Catalunya

miércoles, 26 de octubre de 2011

                                                                                                    Dimarts, 25 d'Octubre de 2011

11a Sessió

La sessió que hem dut a terme avui a la classe de Alfabetització digital ha estat enfocada al programa JClic i a la seva utilització. L’Eduard ens ha proposat la creació de dues activitats, utilitzant aquest programa, enfocades a infants d’educació infantil.
El tema que hem escollit per a la creació d’aquestes activitats ha estat el dels diferents animals que podem trobar a la granja i la hem anomenat “The farm animals” (un tema que s’acostuma a tractar en l’àrea d’infantil). La novetat que hem afegit a aquest tema és que els infants hauran d’aprendre a identificar aquests animals en anglès, és a dir, hauran de saber com s’anomena a cada animal en aquest idioma i saber identificar-lo. D’altra banda les activitats constaran d’una sopa de lletres en la que hauran d’identificar el nom d’aquests animals i un puzzle.
El que m’ha agradat més de la proposta d’aquesta tasca ha estat que si els creadors de la pàgina ho creuen convenient poden escollir les nostres creacions per introduir-les al programa per a que, posteriorment, els infants puguin dur-les a terme. A més a més trobo molt interessant saber com funciona el programa JClic, ja què, crec que ens pot ser molt útil per a la nostra futura tasca com a mestres poder crear activitats d’acord amb les necessitats dels infants de la classe que ajudin a desenvolupar diverses àrees del currículum d’Educació Infantil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario