Notícies d'actualitat del Departament d'Ensenyament. Generalitat de Catalunya

sábado, 22 de octubre de 2011

                                                                          Dimarts, 17 d’Octubre de 2011

8a Sessió

Avui hem realitzat la classe amb l’Eduard. En aquesta sessió hem pogut conèixer una mica més sobre els entorns visuals i els diferents mitjans que podrem utilitzar tant en la nostra vida d’estudiants, com en la futura tasca docent.
Concretament avui hem aprofundit en la recerca de noves eines per poder desenvolupar una bona tasca educativa utilitzant les TIC, però sobretot les TAC, ja que aquestes eines tenen com a premissa utilitzar les tecnològiques aplicant-les a l’aprenentatge i al coneixement, i per tant, poden entendre’s com una visió de les TIC des de l’entorn escolar.
Desprès hem començat a realitzar una tasca cercant a Internet diversos mitjans virtuals que utilitzen les escoles a Educació Infantil per poder portar a terme una educació i instrucció de qualitat. Hem estat tafanejant eines com les wikis, les webquests, el moodle, els blocs…, que ens seran molt útils tant per organitzar les nostres programacions, com per treballar amb els infants.
D’altra banda, trobo que la sessió d’avui ens ha vingut molt bé per poder aprofundir més sobre aquestes eines, perquè trobo que es molt important saber utilitzar-les per dur a terme un aprenentatge en les TAC de qualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario