Notícies d'actualitat del Departament d'Ensenyament. Generalitat de Catalunya

viernes, 14 de octubre de 2011

                                                                                   Dimarts, 11 d’Octubre de 2011

6ª Sessió

La sessió d’avui la hem començat veient un vídeo que s’anomenava “Tecnologia o Metodologia”, on es podia observar a una mestra duent a terme les seves classes de la mateixa manera amb una pissarra convencional i amb una eina digital, la qual cosa ens ha demostrat que es importantíssim saber fer un ús eficaç de les tecnologies per a que serveixin com un avenç, ja que amb les TIC se’ns obre un ventall de noves possibilitats d’aprenentatge que per suposat s’han d’aprofitar.
Posteriorment hem observat un altre vídeo i també un power point que el que ens volien mostrar era que gairebé sempre es produïen una sèrie de “rebuigs” cap a les noves tecnologies i els invents innovadors com en temps passats van poder ser el bolígraf, la pissarra, o tirant encara més enrere els llibres. Això ens fa veure que en aquest sentit seguim sent igual de “tancats” que en èpoques passades, i que sembla que ens neguem a acceptar que la societat avança i que es van creant eines que poden facilitar i fer més còmoda i profitosa la nostra vida.
Quan hem acabat de parlar sobre aquests temes, ens hem disposat a fer una breu exposició sobre el que havíem pogut extreure dels articles en els quals havíem estat treballant els darrers dies. Ha sigut molt interessant poder escoltar a la resta de grups i d’aquesta manera saber més sobre les diferents possibilitats i mètodes per utilitzar les TIC, per tal de conèixer i documentar-nos una mica més sobre el tema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario